SKANDAL: Ono što je učesnik "Parova" pokazao u 14. sekundi snimka će vas šokirati! (VIDEO)

 
  • 14

U popularnom rijalitiju se desilo nešto zaista nesvakidašnje za ovakav tip programa

Nekada se, u stara dobra "rijaliti" vremena, znalo kakva su pravila, i šta se sme, a šta ne sme u takvom tipu programa. Najnoviji primer iz "Parova" pokazuje da od toga više nema ništa. 

Legendarna filmska replika rečenica "Propisi su propisi" više, očigledno, ne važi, bar ne u aktuelnim "Parovima". U vreme, recimo, prvog "Velikog brata", pa i kasnije, bilo je nezamislivo, odnosno, najstrože zabranjeno bilo kakvo kontaktiranje ukućana sa spoljnim svetom.

Za ovo što je Veljko Dabetić uradio u "Parovima" - dooobro bi dobio po ušima od "velikog bate". Zapravo, tamo ne bi bilo šanse da "prošvercuje", ni manje ni više nego - mobilni telefon!

Opušteno ga je, tokom priče sa Gastozom, izvukao iz džepa i pogledao da li možda ima neki propušten poziv, poruku... Pošto je utvrdio da je stanje redovno, vratio se razgovoru sa Marinkovićem.

Ni rijalitiji nisu što su nekad bili....

U međuvremenu, reagovala je produkcija rijaliti "Parovi" i objasnila detaljno o čemu se zapravo reč:

- U pitanju je prijemnik kućište za bubicu, koju nose svi učesnici serijala „Parovi“. On može da se nosi u futroli, često da stave u džep, kao Veljko Dabetić. Nijedan učesnik serijala nema telefon u vili, i strogo su zabranjeni kontakti sa spoljnim svetom, izuzev kad je u pitanju zadatak produkcije - rekli su iz televizije "Hepi".

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • czbgds

    4. jun 2015 | 15:42

    parovi su prevara najobicnija i zaludjivanje naroda,svi oni imaju telefone i kontakte non stop i svi su oni slozni samo se svadjaju kad im se naredi,a o namestenom ,,glasanju,, nemam reci

  • Gordana

    4. jun 2015 | 15:18

    SMESTA GA TREBA IZBACITI IZ RIJALITIJA,ON JE DO SADA DOBIJAO INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA KAO I GASTOZ KOJI JE TAJ TELEFON KORISTIO. NAPOLJE SA OVIM MUTNIM I ODVRATNIM TIPOM

  • Pok

    4. jun 2015 | 14:37

    Ukinite ove gluposti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA