STRPAĆEMO AKIJA U ZATVOR: Otac Ružice Veljković preti pevaču! (FOTO)

 
  • 13

- I policajac koji je vršio zapisnik rekao je da bi ga i on isprebijao, da može - priča Aleksandar Veljković

Roditelji Ružice Veljković, učesnice rijalitija "Parovi", kažu da će pevača Andriju Akija Markovića, kako navode, oterati iza rešetaka, zbog toga što im je maltretirao ćerku. 

UBILA SAM DETE, UNIŠTEN MI JE ŽIVOT: Ružica šokirala u "Parovima"!

Iako je bivša Modelsica povukla tužbu protiv njega, u Palati pravde je dala izjavu tužiocu, jer je država podigla optužbu protiv pevača, zato što ju je, navodno, oteo i držao nekoliko sati zaključanu u stanu.

- Strpaćemo Markovića u zatvor. Strašno je to što je uradio Ružici. Imamo sve dokaze - i da je zbog batina abortirala njegovo dete, i da ju je držao zaključanu u svom stanu ceo dan - kaže njen otac Aleksandar.

On priznaje da je želeo da prebije Markovića, kad je svoju mezimicu video unakaženu.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

- Došla je kući sa pocepanom usnom i modricama. Jedva sam se uzdržao da ga ne prebijem. I policajac koji je vršio zapisnik rekao je da bi ga i on isprebijao, da može - dodaje Aleksandar.

Sa druge strane, Andrijin otac i advokat Dragan Marković za Informer kaže da je - Ružica na sudu priznala da je tukla njegovog sina. On objašnjava da se protiv Akija ne vodi nikakav krivični postupak i da je, kako kaže, njegov naslednik žrtva, a ne Veljkovićeva.

Printskrin: Youtube/Grand Koktel Tv Grand Printskrin: Youtube/Grand Koktel Tv Grand

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rš u p m

    29. maj 2015 | 07:47

    Ne opravdam nasilje nad zenama,osudjujem ga,ali moram reci,zlatna vam je ćerka gospodine Veljkovicu,ja bih bas ako moje dete bude zensko,pozeleo bas jedan ovakav primerak,pa da lepo se odmah obesim,ako znam da ce u buducnosti se moja cerka ponasati ovako...

  • STELLA ROSSA

    29. maj 2015 | 03:33

    Bolje ti svoju ćerku vodi u Palmoticevu...

  • Gordana

    29. maj 2015 | 03:02

    Pošto smo ti u Parovima upoznali ćerku jedan savet, u mišju rupu da se kao otac zavučeš od srama. Gde si kao otac bio kada si trebao da vaspitavaš ćerku. Alo, pa promenila ti je ljudi kao da ima sto godina pa još i šeik sa četvoro dece....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA