Britni Spirs ima nove staratelje!

 
  • 0

Starateljstvo nad pevačicom deliće njen otac Džejmi i dečko Džejson Trevik

Otac Britni Spirs Džejmi podneo je zahtev sudu da dozvoli njenom dečku Džejsonu Treviku starateljstvo nad pevačicom. Time bi svojstvo staratelja imali i otac i dečko.

Džejson će imati kontrolu nad dobrobiti Britni Spirs – konkretno, neće biti zadužen za njene finansije, već će biti zadužen za hranu, odeću i njeno zdravlje. Ipak, pevačica će imati dosta slobode, jer je starateljstvo navodno samo formalnost, navodi magazin "Pipl".

- Ovo je veoma specifična situacija, pošto se ne događa da staratelj oženi osobu o kojoj se stara. Ovo može biti znak da se venčanje para približava. Ovo je verovatno dogovor između Britni, njenog oca i Džejsona kako bi ubrzali brak. Očigledno je da se njen budući suprug brine za nju - rekao je sudija Koen.

Džejmi Spirs ima kontrolu nad pevačicom i njenim multimilionskim bogatstvom od februara 2008. godine, kada je ona doživela nervni slom. Starateljstvo će prestati onog trenutka kada sudija, na preporuku lekara, donese odluku da je Britni dovoljno zdrava da se brine o sebi.

(A. V. / Tračara)

 

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA