Karleuša dočekana kao kraljica u Sarajevu (FOTO)

 
  • 87

Srpska pevačica je u glavni grad Bosne i Hercegovine došla na poziv koleginice Done Ares koja je organizovala koncert za pomoć obolelima od raka, bolesti od koje i sama već duže vreme boluje

Foto: Promo Foto: Promo

Da je Jelena Karleuša jedna od najvoljenijih zvezda na prostorima Bosne i Hercegovine pokazao je i doček koji je imala u gradu na Miljacki, gde su se organizatori potrudili da na svakom koraku pokažu koliko srpska diva znači sarajevskoj "raji"!

Foto: Promo Foto: Promo

Upriličen je doček na aerodromu gde je JK sletela redovnom linijom iz Istanbula a zatim je organizovan i tradicionalno obiman sarajevski ručak za nju i njenu brojnu ekipu. Nakon toga, Jelena je održala pres konferenciju za sve tamošnje medije a poseban intervju je dala i za državnu televiziju.

Foto: Promo Foto: Promo

Povod Jeleninog dolaska je opet bio humanitarnog karaktera, tako da je posle učešća na humanitarnom koncertu Gorana Bregovića, ovaj put došla na poziv koleginice Done Ares koja je organizovala koncert za pomoć obolelima od raka, bolesti od koje i sama već duže vreme boluje.

Najveća olimpijska dvorana "Zetra" bila je mala da primi sve koji su želeli da prisustvuju spektaklu kom su učestvovale i brojni Donini prijatelji iz sveta estrade. Ipak kada je voditeljka pocela najavu recima "A sada, žena koju Sarajevo najviše voli i koja je veliki prijatelj našeg naroda..." atmosfera u publici je bukvalno eksplodirala!

Foto: Promo Foto: Promo

Susret dve posebne i jake žene na sceni bio je više neko dirljiv i emotivan a publici se najviše dopalo kada je Karleuša tražila od Done Ares da joj uzvrati gest i bude gost na njenom koncertu u Sarajevu koji planira na jesen! Zatim su usledili prvi taktovi velikog hita "Krimi rad" i vatrena koreografija na sceni!

Foto: Promo Foto: Promo

Publika je sa JK pevala u glas a nastup je završen obećanjem da se uskoro opet vide! Inače, Jelena je poznata po kontinuiranom humanitarnom radu ne samo u Srbiji već i u BiH.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    17. april 2015 | 15:24

    Poznata vegeterijanka jede meso sve u šesnaest,a ko sto je vegeterijanka,tako je i Diva i humanitarac...buahahaaaa

  • Mia

    17. april 2015 | 15:45

    Jeli to ona ista Jelena koja je skoro izjavila da se raduje sto je covek bolestan od raka i da joj je drago so umire?

  • Истина

    17. april 2015 | 14:37

    Остани тамо никад се немој враћати

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA