AMERIČKA TURNEJA SRPSKOG FILMA: "Love Hunter" stiže u Los Anđeles! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 1

Ostvarenje u kom glavnu ulogu tumači frontmen benda "Love Hunters" Milan Mumin biće prikazano 13. marta na Beverli Hilsu

Film “Love Hunter – priče iz njujorškog taksija”, dobitnik Fipresci nagrade za najbolji dokumentarno-igrani film, kojeg je "Njujork Tajms" nazvao “jednim od osveženja njujorške filmske scene”, nastavlja severnoameričku turneju.

- Od 13. marta film će se prikazivati nedelju dana u Mjuzik Holu na Beverli Hilsu u Los Anđelesu. Turneja je počela rasprodatim projekcijama u Čikagu na Dan zaljubljenih, pa su usledili Majami, Vašington i San Francisko. Idemo i u Toronto i Las Vegas. Upravo smo sklopili ugovor sa čuvenom distributerskom kućom "Kino Lorber" za američko tržište, a u pregovorima smo sa "EuroCinema" za Evropu - kaže Brane Bala, jedan od režisera.

Foto: Promo Foto: Promo

Ova muzička komedija, bazirana većim delom na njujorškim avanturama Milana Mumina, frontmena kultnog novosadskog benda “Love Hunters”, govori o ljubavi i praćenju snova. Mumin u filmu igra samog sebe dok kao taksista u Njujorku pokušava da sakupi novac za snimanje svog prvog američkog albuma.

Foto: Promo Foto: Promo

“Drago mi je da se publika uspela poistovetiti sa glavnim likom koji prolazi kroz razne avanture ali i tegobe koje su, čini se, neizostavni deo svake priče o potrazi za snovima i, naravno, ljubavi”, kaže Milan Mumin.

Film je američku premijeru imao u Njujorku u novembru 2014, gde je publika ovacijama pozdravila pored Milana Mumina i ostale glumce, među kojima su Jelena Stupljanin, Eleanor Hačins, Anika Peterson, Majkl Denola i drugi.

- Srećni smo što se publici toliko svideo film, i morali smo da se odazovemo pozivima ljudi van Njujorka i da krenemo na turneju po Americi. Interakcije sa publikom posle projekcija su stvarno fenomenalne, pogotovo od Amerikanaca koji ne znaju ko je Mumin - kaže režiser Nemanja Bala.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA