EVO ZAŠTO SE ŠABAN LJUBIO SA CUCOM: Otkrivena velika tajna pevača

 
  • 11

- Muškarci takvim ponađanjem žele da pokažu da su u punoj snazi i u poznim godinama. Najbitnije im je da dokažu da su potentni. Žele da svi vide njihovu seksualnu stranu, to je danas moderno - kaže psiholog Dragana Stanković

Psiholozi tvrde da je Šaban Šaulić iscenirao susret i poljubac sa Cucom, kako bi javnosti pokazao da je "dobar frajer" i u sedmoj deceniji potentan.

CUCA UZELA 1.500 EVRA DA SMESTI ŠABANU?! Ovo tvrdi Hasan Dudić! (FOTO)

Pevač ne bi poput zaljubljenog studenta šetao centrom grada, ruku pod ruku sa 40 godina mlađom ljubavnicom, da hoće da sakrije romansu od žene i obožavalaca.

- Stariji muškarci neretko ulaze u krizu srednjih godina. Plaše se starosti i sa mlađom devojkom prave iluziju. Zatim sledi ponos. Takav muškarac želi drugima da pokaže koliko je potentan. Onda dolazi do sukoba interesa: s jedne strane žele to da sakriju od porodice, a ss druge strane da se pokažu pred svima - za "Inofmer" smatra psihoterapeut Zoran Milivojević.

Sa njim se slaže i doktorka Dragana Stankovć.

Foto: Promo Pink TV, Facebook/ Ivona Negovanovic Foto: Promo Pink TV, Facebook/ Ivona Negovanovic

- Muškarci takvim ponađanjem žele da pokažu da su u punoj snazi i u poznim godinama. Najbitnije im je da dokažu da su potentni. Žele da svi vide njihovu seksualnu stranu, to je danas moderno - kaže psiholog.

Pevač je odmah nakon snimka iz emisije isključio telefon, a supruga Gordana je sa sinom otputovala u Dubai.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diktator

    26. februar 2015 | 14:06

    A koga briga za Sabana, Cucle, Veljka i Anastasiju???

  • lovac

    26. februar 2015 | 10:20

    Zlo devojka vidi se odma

  • nessa

    26. februar 2015 | 11:06

    potpuna glupost od obrazlozenja...ja sam musko..nas jedini motiv kad su zene u pitanju je glad za seksom..ne bitno je koliko godina muskarac ima on ne mora da se dokazuje on i dalje hoce nama uopste nije bitno da se primetimo...nama je bitno da se desi nesto novo mi jednostavno volimo zene..mi ne varamo zene sto nisu dobre nego sto sam pogled na drugu zenu mami nasu manu a to je..sex

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA