SREĆNA VEST: Robi VIlijams postaje otac

 
  • 0

Pevač je novost objavio u svom šaljivom stilu na službenoj stranici, koja je je zbog velikog priliva fanova bila privremeno srušena

Robi Vilijams objavio je srećnu vest - uskoro će postati otac!  Njegova supruga Ajda Fild je trudna, a nevaljali momak britanske pop-scene je presrećan. Na sebi svojstven način, Robi je o trudnoći obavestio fanove na svojoj službenoj stranici.

- Dragi prijatelji, krio sam nešto vas. Ajda i ja postaćemo ove godine mama i tata!!! Vodili smo ljubav i to stvarno radi! Bili smo na ultrazvuku i plakali smo. Kad vidimo decu u reklamama na televiziji, plačemo. Dečja soba je u pripremi! Sve u svemu, zaljubljen sam u tu malu osobu koja raste u maminom stomaku, jedva čekam da postanem otac. Plačem. Puno ljubavi i radosti žele vam Roberto, mama i stomačić - poručio je muzičar.

Posle objave novosti, obožavaoci su pohrlili na Robijevu stranicu i ona je privremeno bila srušena.

Robi i Ajda venčali su se u Los Anđelesu 2010. godine, posle četiri godine veze. Sa medijima su se često šalili i krili vezu, a Robi je čak Ajdu lažno zaprosio putem radijske emisije i u intervjuima je nazivao suprugom, iako su samo bili u vezi. Uz Ajdu se Robi potpuno smirio i trenutno vode miran život u Los Anđelesu, gde žive u vili sa svojim psima.

(N. I. / Izvor: Index.hr)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA