ČUDO! Ćerka Vitni Hjuston otvorila oči?! (VIDEO)

 
  • 4

- Ona otvara oči i postoji još nekoliko stvari koje radi. Krisi je dobro sada, zaista jeste - tvrdi Leola Braun, tetka Bobi Kristine

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

U moru kontradiktornih informacija u vezi sa zdravstvenim stanjem Bobi Kristine (21), ćerke Vitni Hjuston, koja je u komi još od 31. januara, izdvaja se izjava Leole Braun, devojčine tetke, koja tvrdi da je Kristina sve bolje, pa čak i da na momente otvara oči!

Dok mediji spekulišu da je samo pitanje dana, možda čak i sata kada će Bobi Braun, otac Bobi Kristine, odlučiti da ćerku isključi sa aparata za održavanje života, porodica se oglasila saopštenjima u kojima se oštro demantuju ti navodi.

Takođe, nadu svih koji se mole za ćerku Vitni Hjuston, podgrejala je Kristina tetka sa, koja je ubeđena da će se Bobi oporaviti.

- Mi znamo da ona otvara oči. To je istina! Ona otvara oči i postoji još nekoliko stvari koje radi. Krisi je dobro sada, zaista jeste - ispričala je Leola Braun.

 

Pogledajte izjavu Leole Braun:

(Telegraf.rs/izvor: myfoxatlanta.com)

 

Video: Mnogo toga je uzeto, testament nisam video: Bratanac Esme Redžepove o sudskom sporu i nasledstvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    11. februar 2015 | 19:24

    Toliko verzija da covek ne zna sta je istina.Javili ste da jr 5 tog. Skinuta sa aparata pa na god. majcine smrti, sad ziva ako je istina drago mi je.

  • kalimero

    11. februar 2015 | 16:23

    Daj Bože!Ali ovoj "tetki" ne verujem ni sekund!Vidi se iz aviona da laže.To je ista ona "tetka" koja je prodavala slike tračarskim novinama dok je Vitni još bila živa.Koliko je sada uzela za ovaj intervju??

  • Laki

    11. februar 2015 | 15:35

    Devojcica od 21 god. ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA