PREZANIMLJIVE ZVEZDE GRANDA: Evo kako se sapleo Voja Nedeljković, svađa Bosanca i Saše Popovića! (VIDEO)

 
  • 4

- Nije lako pevati u ovom takmičenju, gde te gleda više miliona ljudi. Tako da, Bosanac, tvrdim da si se i ti u to vreme us*o u gaće! - rekao je Popović.

Početak emisije “Zvezde Granda” obeležio pad Voje Nedeljkovica na bini sto je Saša Popovićprokomentarisao rečima:

- Da ne bude da pada samo Brena.

Bosanac je kometarisao i tremu kandidata osvrnuvši se na svoju mladost kada se i sam takmičio tvrdeći da ga ništa nije ometalo kada je svirao harmoniku i kada je trebalo da se pokaže u najboljem svetlu.

Popović se nadovezao na njegove komentare: "Nije lako pevati u ovom takmičenju, gde te gleda više miliona ljudi. Tako da, Bosanac, tvrdim da si se i ti u to vreme us*o u gaće!"

Pogledajte najzanimljivije detalje iz emisije:

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    8. februar 2015 | 21:26

    Popović pokušava da podigne rejting samim svojim rečnikom ali i ponašanjem, mada moje mišljenje je da neće uspeti da nadmaši Mitrovica, nemam nista protiv nikog samo iznosim mišljenje.

  • LibidoxD

    9. februar 2015 | 02:36

    Prema rejtingu kojeg ja imam, ZG su gledanije od Pinkovih zvezda...tako da Sasa ne koristi vokabular u tu svrhu vjerovatno

  • r-grom

    9. februar 2015 | 15:14

    sasa,ocito si preskocio kljucne trenutke u svom obrazovanju ako si isao u skolu.ta, sto je ti nazva srpska tv,to je sramno.srbi nisu prost i neuk narod, slobodno reci ;to je moja tv i to sam ja.rezija na licu mjesta, moja volja odluke moja zadnja pa kome se gleda gleda.bosanac,koje su to pare da tako stoicki podnosis ponizenje. zorica, ti si jedina sto nesto znas , svima ostalim treba pola sata da oblikuju jednu recenicu. jadno necivilizovano i prezirno. radite nesto na tim normama i kodeksu. pozdrav i bez uvrede molim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA