Hakovan Tviter nalog Džastina Bibera

 
  • 0

Tinejdž zvezdi ovo nije prvi put da mu hakuju nalog, a on je još jedna u nizu zvezda kojoj su hakeri naudili posle Britni Spirs, Majli Sajrus i Baraka Obame

Tviter nalog popularnog pevača Džastina Bibera je hakovan! Tako se i on pridružio podužoj listi poznatih kojima su hakeri naudili, a među njima su Majli Sajrus, Britni Spirs i predesdnik SAD-a Barak Obama.

Hakeri su upali u Biberov nalog juče ujutru i odmah počeli da blokiraju obožavaoce i da odbijaju praćenja. A onda su poslali tvit njegovim pratiocima "19 milliona u du*e. #biebermyballs".

Ovo nije prvi put da Biberu hakeri upadaju u nalog. Pre dve godine su hakeri sa njegovog naloga poslali broj telefona i poručili obožavaocima da ga nazovu.

Inače, Biber je poznat po tome da voli da se šali sa brojem telefona. Početkom meseca je objavio na Tviteru broj telefona sa šest cifara, a na obožavaocima je bilo da pogode sedmu, uz poruku da ga odmah nazovu. Dvema osobama iz Teksasa su zbog toga isključeni telefoni i oni su podneli tužbu protiv tinejdž zvezde.

(N. I.)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA