Pijan pevao u "Zvezdama Granda", a još je zanimljivije ono što se posle dogodilo! (VIDEO)

 
  • 10

Paunović je navodno pravio probleme u bekstejdžu, čak se posvađao sa devojkama koje su vodile tok takmičenja tj. pravile raspored kada ulazi porodica i kada izlaze takmičari na scenu

Poslednju emisiju "Zvezde Granda", koja je održana u subotu, obeležio je niz dobrih pevača, ali i jedna zanimljivost. Kandidat Marko Paunović (26), iz Lazarevca, navodno je na sceni bio toliko pijan, da nije mogao da stoji na nogama.

Kako piše "Tračara", Marko je u alkoholisanom stanju đuskao, vrteo se, šetkao i, na oduševljenje publike, prošao u sledeći krug. Toliko je bio šarmantan, da su se svi smejali.

Ipak, kako dalje navodi ovaj portal, Paunović je navodno pravio probleme u bekstejdžu, čak se posvađao sa devojkama koje su vodile tok takmičenja tj. pravile raspored kada ulazi porodica i kada izlaze takmičari na scenu.

Na 15:30 pogledajte Markov nastup, pa procenite sami:

Iz "Granda" nisu želeli da komentarišu ove navode.

(Telegraf.rs)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    27. januar 2015 | 12:42

    Lik uopste nije pijan...

  • miks

    27. januar 2015 | 15:36

    svaka cast amaterima mogu poduciti takozvane plejbecare sto ih gledamo po raznim televizijama kako skacu bez mikrofona i rukama pokazuju sta pjevaju.vise od pola pjevaca plejbecara ne zna ovako da pjeva.pustite im matricu u emisijama kad gostuju i nek otpjevaju cijelu svoju pjesmu ,pa cete vidjeti da ne znaju i to im ne ide od ruke.negdje dvadeset posto pjevaca bi proslo da se ocjenjuje kao kod ovih pocetnika nebih prosli sa pjevanjem.napravite takmicenje poslije ovih pocetnika i neka plejbecari dodju pjevati uzivo bilo bi smjeha do suza i vidjeli bi da sam u pravu.

  • Recoba

    27. januar 2015 | 11:15

    Parada pijanstva i kica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA