KESIĆ: Nisam skinut s B92, neko je pustio buvu! (VIDEO)

 
  • 20

- Budalaština - u svom stilu je popularni voditelj prokomentarisao vest koja se proširila, da je njegova emisija skinuta sa programa TV B92

Popularni voditelj Zoran Kesić demantovao je informaciju koja se večeras proširila, da je njegova emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" skinuta iz programske šeme TV B92.

- Budalaština - u svom stilu će Kesić.

Voditelj je dodao:

- Sve je sasvim normalno. Na redu je pauza, sa emisijom nastavljamo u martu.

Kesić je podsetio:

- Sećate se, i prošle godine je u ovo vreme bila priča - da li ćemo da nastavimo, ili nećemo. Vučić, ovo, ono... Više sam umoran od te fame. Radićemo najnormalnije od marta, kao što sam i najavio.

Zaključio je:

- Znate, uostalom, kakav je rejting emisije. Nema rezona da je ukidaju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaća

    21. januar 2015 | 00:00

    Kesic je jedno predivno stvorenje,neko ko je toliko harizmatican i prirodan pre svega,i uopste nije umisljen. Na mom fakultetu smo pravili zurku povodom rodjendana fakulteta i on nam je bio specijalni gost. Rado se odazvao pozivu i zasmejavao nas je sat vremena bez prestanka. Takodje nam je pricao o svom zivotu i tu sam shvatila koliko je on jedan obican covek kojeg u sred price zove zena,on joj govori da je voli,i pita kako je njihova mala beba. I najbitnije,rekao nam je da se emisija naravno nastavlja,jer su suvise dobri i zabavni da bi ih neko ukinuo. Najzdraviji humor i satira,a za Kesica samo jedna rec-LJUDINA.

  • maja

    21. januar 2015 | 00:13

    covek kida, jedan od najoljih komicara u Srbiji. Oozavam da ga gledam.

  • Lamine

    20. januar 2015 | 22:35

    Možda mi Kesiću znamo nešto što ti ne znaš ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA