Čolin brat otkupio recept za sarajevski ćevap? (FOTO)
Brat Zdravka Čolića Dragan, koji već godinama u Beogradu drži poznatu ćevabdžinicu, navodno je otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape.
Rođenom Sarajliji je, kako saznaje "Mojportal.ba", recept prodao poznati tamošnji ćevabdžija Hodžić.

Receptura je, kako se navodi, već u Beogradu i po njoj se već prave ćevapi u jednoj od najpoznatijih ćevabdžinica u Beogradu. Čolin brat Dragan je, pored duha Sarajeva, sada na Dorćol, izgleda, "uselio" i pravi recept ćevapa sa Baščaršije.

Navodno, svakog dana za Beograd iz Sarajeva u Čolićevu ćevabdžinicu putuju i pravi sarajevski somuni. Ipak, ništa od ove priče iz razumljivih razloga nije moguće proveriti. Sve se temelji samo na (baš)čaršijskim pričama.
(Telegraf.rs/Mojportal.ba)
Video: Čedomir Jovanović kuva sa polomljenom rukom
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Boske100
Joj jebote, Sarajevski ćevap se jede u Sarajevu :-), a tajna se čuva ko recept Coca-Cole :-).
Podelite komentar
Ivan
Pa na kraju gde u Beoogradu mogu da jedem te cuvene po vama sarajevske cevape,lokal ime ulica i broj molim.
Podelite komentar
Boki
Ja sam juče jeo u Sarajevskom u Dušanovoj prvi put posle sigurno par meseci, jer sam isto mislio da su zatvorili. Čolić je u stvari renovirao, i sada to izgleda ne kao ćevabdžinica, nego kao svetski restoran, a ćevapi su i dalje vrh. Oni mesom snabdevaju i Valtera i druge, jer imaju najbolje meso, svoju klanicu i mesaru. Valter je ok i dalje, ali je skuplji i mislim da je okrenut više na fast fud varijantu, jedi i beži. Ko voli ćevape treba da ceni što imamo dosta ovakvih mesta kao što su Sarajevski i Valter, i u kojima je klopa uvek vrhunska.
Podelite komentar