Čolin brat otkupio recept za sarajevski ćevap? (FOTO)

 
  • 29

Recept za nadaleko čuvene ćevape sa Baščaršije prodat je, navodno, bratu slavnog pevača Draganu zvanom Gabi

Brat Zdravka Čolića Dragan, koji već godinama u Beogradu drži poznatu ćevabdžinicu, navodno je otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape.

Rođenom Sarajliji je, kako saznaje "Mojportal.ba", recept prodao poznati tamošnji ćevabdžija Hodžić.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Receptura je, kako se navodi, već u Beogradu i po njoj se već prave ćevapi u jednoj od najpoznatijih ćevabdžinica u Beogradu. Čolin brat Dragan je, pored duha Sarajeva, sada na Dorćol, izgleda, "uselio" i pravi recept ćevapa sa Baščaršije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Navodno, svakog dana za Beograd iz Sarajeva u Čolićevu ćevabdžinicu putuju i pravi sarajevski somuni. Ipak, ništa od ove priče iz razumljivih razloga nije moguće proveriti. Sve se temelji samo na (baš)čaršijskim pričama.

(Telegraf.rs/Mojportal.ba)

Video: Ana Stanić promocija albuma "Kvar na Srcu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    13. januar 2015 | 11:14

    Joj jebote, Sarajevski ćevap se jede u Sarajevu :-), a tajna se čuva ko recept Coca-Cole :-).

  • Ivan

    13. januar 2015 | 19:30

    Pa na kraju gde u Beoogradu mogu da jedem te cuvene po vama sarajevske cevape,lokal ime ulica i broj molim.

  • Boki

    13. januar 2015 | 14:58

    Ja sam juče jeo u Sarajevskom u Dušanovoj prvi put posle sigurno par meseci, jer sam isto mislio da su zatvorili. Čolić je u stvari renovirao, i sada to izgleda ne kao ćevabdžinica, nego kao svetski restoran, a ćevapi su i dalje vrh. Oni mesom snabdevaju i Valtera i druge, jer imaju najbolje meso, svoju klanicu i mesaru. Valter je ok i dalje, ali je skuplji i mislim da je okrenut više na fast fud varijantu, jedi i beži. Ko voli ćevape treba da ceni što imamo dosta ovakvih mesta kao što su Sarajevski i Valter, i u kojima je klopa uvek vrhunska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA