RETRO SEKSI: Britanske Plejboj zečice - 1. deo (FOTO)

 
  • 0

Telegraf vam u dva nastavka predstavlja omiljene britanske zečice iz šezdesetih godina

Plejboj klub u Londonu ponovo je, posle 30 godina, otvorio svoja vrata. "Uđite u našu igraonicu i svet Plejboja je vaš", pisalo je u brošuri iz šezdesetih godina kad je otvoren prvi od 33 Plejboj kluba.

Ideja je privukla i muškarce i žene, a vizija Hju Hefnera - seksualna revolucija - odjednom je postala trodimenzionalni prostor u koji se moglo ući. Prvi klub otvoren je u Čikagu 1960, i ubrzo ih je bilo po celom svetu, a četiri su otvorena u Japanu. Iako je poslednji od tih originalnih klubova zatvoren za vreme Reganove vlasti, legenda o njima nastavila je da živi.

Prva britanska zečica koja je postala devojka sa duplerice Doli Rid glumila je u filmskoj ludoriji Rasa Mejera "Beyond the Valley of the Dolls" iz 1967. Kad joj je fotograf Pompeo Pozar predložio da pozira za časopis, odgovorila je da je to "baš dobra ideja".

Prvi londonski klub je smešten na Park Lejnu i bio jedan od najuspešnijih u lancu. Skoro svake večeri tamo su dolazili Šon Koneri, Ursula Anders, Piter Selers, Roman Polanski...

Tako je i danas, samo što novi Plejboj klub krasi moderniji duh. Novi klub u Mejferu (playboyclublondon.com) ima restoran, koktel bar, kazino, privatni salon za kockanje.

Najuzbudljiviji je povratak zečica u Evropu. Telegraf vam u dva nastavka predstavlja omiljene britanske zečice iz šezdesetih godina prošlog veka.

(N. I. / Izvor: Index.hr)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA