Srpski glumac batalio glumu i sada proizvodi sapune! (FOTO)

 
  • 8

- Našao sam vezu između primarne profesije i privatnog posla jer je igra važan deo, ja se igram, ali pravim i ozbiljan posao - ispričao je Vladimir Vasilić

Mladi glumac Vladimir Vasilić koji je šest godina bio član pozorišta u Šapcu, odlučio je da ostavi daske koje život znače, i posveti se biznisu, i to proizvodnji glicerinskih sapuna!

Ideja da proizvodi glicerinske, mirišljave sapune sa različitim neobičnim aplikacijama u svojoj radionici "Paun sapuni" došla mu je sasvim slučajno, gledajući na televiziji prilog u kome je jedna gospođa pravila sapune po staroj tradicionalnoj recepturi.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Tada sam se zainteresovao jer poslednjih nekoliko godina unazad razmišljam šta bi mogao biti moj privatni posao kojim bi se bavio, da bude dovoljno kreativan, da mi drži pažnju i tako sam pokušao da pravim glicerinske sapune. Našao sam vezu između primarne profesije i privatnog posla jer je igra važan deo, ja se igram, ali pravim i ozbiljan posao - izjavio je Vasilić koji je dodao da dnevno proizvede 30 do 40 sapuna, kao i da sve radi ručno.

(Telegraf.rs/izvor: Tanjug)

 

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA