Svet će ipak gledati ubistvo Kim Džong Una!

 
  • 14

Film vredan 44 miliona dolara biće prikazan na katolički Božić u više od 200 bioskopa, što je manje od 10 odsto od ukupnog uobičajenog broja bioskopa koji premijerno prikazuju filmska ostvarenja

Komedija kompanije Soni pikčers "Intervju", koja je bila povučena iz distribucije, biće ipak premijerno prikazana na katolički Božić u više od 200 američkih bioskopa. Prošle sedmice su najveći bioskopski lanci saopštili da neće prikazati taj film zbog bezbednosnih razloga posle hakerskog napada i pretnji zbog filma koji prikazuje planiranje ubistva severnokorejskog lidera Kim Džong Una.

Film vredan 44 miliona dolara biće prikazan na katolički Božić u više od 200 bioskopa, što je manje od 10 odsto od ukupnog uobičajenog broja bioskopa koji premijerno prikazuju filmska ostvarenja.

SAD optužile su Severnu Koreju da stoji iza sajber napada na Soni pikčers, kako bi osujetila prikazivanje komedije o severnokorejskom lideru, što Pjongjang negira. Hakerski napad na Soni doveo je do obelodanjivanja neprijatnih i-mejlova, rukopisa i unutrašnje komunikacije, uključujući podatke o platama i zdravstvenim kartonima zaposlenih u toj kompaniji.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Video: U Areni "zemljotres"! Tea otvorila koncert ovim hitom: Na bini izvela divlji ples

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija & RS

    25. decembar 2014 | 12:06

    Jadna Ameriko! .. Ala vi 'ameri' cackate mecku!? Obice vam se o glavu, nadam se, svako zlo koje ste svetu naneli.. i dalje izazivate i snimate i filmove o onima koji vas se ne doticu. Hocete li jednom zauvek ostaviti svet da zivi svoj zivot!?

  • Brankooo

    25. decembar 2014 | 10:08

    Pitam se da li bi iko na svetu smeo da snimi film o ubistvu Obame.

  • Vukasin

    25. decembar 2014 | 09:54

    Kako neko ne snimi film o amerikancima i njihovom terorizmu i diktaturi prema celom svetu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA