CECA: Ljudima iskačem iz frižidera!

 
  • 12

- Kada mi kažu da sam obična i čvrsto na zemlji, to mi je najveći kompliment. Kad siđem sa bine i kada se pogase reflektori, ja sam najobičnija žena kao i sve druge - kaže pevačica

Pevačica Ceca Ražnatović u poslednje vreme je zastupljenija u medijima, budući da je proslavila punoletstvo sinu Veljku, ali i krsnu slavu Sveti Nikola. Mnogobrojni poznati su prisustvovali slavlju, a ona je otkrila da je, kada se ugase kamere, sasvim obična žena, kao i sve druge.

- Tako nam se namestilo da imamo dosta slavlja, da nas je puno u medijima, da više ne znam iz kog ću frižidera iskočiti. U sopstvenoj kući se plašim da će izleteti Ceca. Slavu smo proslavili sa porodicom, poslovnim saradnicima, bliskim prijateljima - kaže pevačica za "Ekskluziv".

Pevačica u poslednje vreme blista kao da se zaljubila.

- Nisam se zaljubila. Ostati čvrsto na zemlji je jako bitna stvar. Možda ja ne bih bila ovakva kakva sam da nisam okružena pravim ljudima. Prvenstveno porodicom, koja mene nikad nije doživljavala kao zvezdu, ja sam za njih, ja sam za njih Ceca kao i svi ostali ljudi. Prijatelji me doživljavaju kao jedno normalno i obično ljudsko biće. Kada mi kažu da sam obična i čvrsto na zemlji, to mi je najveći kompliment. Kad siđem sa bine i kada se pogase reflektori, ja sam najobičnija žena kao i sve druge - dodaje pevačica.

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 127Kkk

    23. decembar 2014 | 20:29

    Ceco ko komentira ruzno o tebi i tvojoj sjajnoj deci,govore samo o sebi.Oni su ljubomorni na tvoj dostojanstven i hrabar zivot.Nisu svesni koliko si pomogla ljudima u nevolji koliko si radila da bi pomogla drugima.Najotvratnije je sta zalaze u tvoj privatan zivot.Ceco samo napred,a ti kreteni nek skacu iz frizidera odnosno njihov mozak.Ceco samo napred.Ko je tim ljubomornim kriv sta si ti stvorila sve u zivot.lep pozdrav za tvog punoletnog veljka i Anastasiju.lep pozdrav cao.

  • Aleksandra

    23. decembar 2014 | 20:49

    Ceca samo Ceca i Ceca nad svim Cecama! Obozavam te najbolja si bila i ostala zauvek nasa Ceca. Pozz iz Kraljeva

  • marko

    23. decembar 2014 | 20:04

    Dobro si ukapirala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA