SKANDAL: Cucin pornić za 300 evra!!! (VIDEO)

 
  • 5

Snimak, za koji prodavac tvrdi da je autentičan i da je nastao pre nekoliko godina, navodno je napravila drugarica mlade pevačice i ako je verovati prodavcu, "na videu koji traje nekoliko minuta vidi se Cuca kako se samozadovoljava"

Cena slave Ivone Negovanović Cuce postaje sve veća, a ta slava postaje sve teža. Naime, redakcija Telegrafa dobila je ponudu da za 300 evra otkupi navodni "eksplicitni porno snimak" mlade pevačice i to samo nekoliko dana nakon što je čitava srpska javnost brujala o njenoj aferi sa Šabanom Šaulićem.

Snimak, za koji prodavac tvrdi da je autentičan i da je nastao pre nekoliko godina, navodno je napravila drugarica mlade pevačice i ako je verovati prodavcu, "na videu koji traje nekoliko minuta vidi se Cuca kako se samozadovoljava".

Na printskrinovima koje smo imali prilike da pogledamo (uzorak poslat mailom) se vidi devojka koja je, prema našoj proceni, u to vreme bila maloletna. U ponudi se navodi i sumnja da ovaj video ima neke veze sa Šabanom Šaulićem, kao i da je snimak "preperverzan".

U poslednjih 10-ak godina postalo je veoma popularno da zvezde same potpiruju ili reanimiraju posrnulu karijeru, a da li je u pitanju samo još jedan pokušaj da se omalovaži napor mlade pevačice da se izbori za svoje mesto pod estradnim suncem, pokušaj da se ugrozi njena karijera i privatan život (nakon što je nedavno na ulici napala i pljunula nepoznata žena) ili je u pitanju nepromišljeni gaf iz mladosti - to zna samo Ivona.

Pogledajte Cucin nedavni nastup u Pinkovim zvezdama, nakon kojeg se javnost bavila pričom o tome da je istetovirala Šabanovo ime na ruci, a potom i da je dobijala pretnje smrću!

Pročitajte i šta je Šaban Šaulić izjavio povodom priča o njegovoj navodnoj ljubavnoj vezi sa Cucom!

(Telegraf.rs)

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA