Severina du*etom reklamira knjigu! (FOTO)

 
  • 6

- Oni koji rade sa mnom me vole, mada zbog mene završavaju u Hitnoj... Onda mi u tajnosti pale kostim, pa me vešaju i vrte dok ne izgubim centar za orijentaciju - kaže pevačica

Knjiga "Bekstejdž bez cenzure" za nekoliko dana biće objavljena, a u njoj je zabeleženo sve što se događalo u bakstejdžu Severinine turneje "Dobrodošao u klub".

Pevačica je na Instagramu objavila naslovnu stranu knjige koja je snimljena u splitskoj Areni, u improvizovanoj garderobi do bine, a mi vam objavljujemo šta je tim povodom napisala, naravno, u gramatički ispravljenoj verziji.

- Mislim da me Dajana fotografisana mobilnim telefonom, kako virim i gledam koliko ljudi ima u dvorani. Split je bio poslednji grad na turneji, koju je u celosti popratila Vasić Vedrana, zapisujući i fotografišući sve momente iz bekstejdža, misleći da će to, kao dosad neviđeno, nekom biti zanimljivo... I to je stvarno zanimljivo. Ali kada nešto radiš, ne razmišljaš o tome... Da, u knjizi viljuškom, kojom sam jela biftek, bodem pod po kojem ću da plešem, presvlačim dete na stalku od bubnjara, potpuno sam van sebe na probama (malo sam se i sramotila dok sam čitala). Oni koji rade sa mnom me vole, mada zbog mene završavaju u Hitnoj... Onda mi u tajnosti pale kostim, pa me vešaju i vrte dok ne izgubim centar za orijentaciju... Valjda da da mogu da me pravdaju kad pobesnim. Ako vas zanima šta govorim dok se presvlačim, slobodno čitajte... Ali to je bila tako dobra turneja, videćete po slikama. Puno je slika i puno ljubavi iza u bekstejdžu, a Vedrana je to uhvatila.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA