Nikada, ali nikada ne biste pogodili koji je ovo pevač, a znate ga sigurno (FOTO)

 
  • 6

U pitanju je folker koji je započeo karijeru davne 1976. godine, i do sada je izdao 19 albuma

Da li prepoznajete ovog pevača sa fotografije? U pitanju je folker koji je započeo karijeru davne 1976. godine. Do sada je izdao 19 albuma. Njegovi najveći hitovi su "Bre gidi džanum", "Imao sam", "Zapaliću pola grada"...

U pitanju je ni manje, ni više, nego Dragan Kojić Keba. Folker će u narednoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" imitirati legendarnog Džina Kelija koji radosno pod kišobranom izvodni naslovnu numeru filma "Singing in the rain".

Kiša je dobro zalila Kebu, a na mokroj sceni su mu se pridružili i voditelji Marija i Boki koji su ga dodatno zalili vodom. Keba je jedva otpevao numeru zbog punih usta vode, čak se okliznuo i pao.

Podjednake muke tokom prirpema imala je i Tanja Savić koja je spremala dve numere planetarne zvezde Rijane – "What’s my name" i "We found love". Ipak, Tanja je neverovatno podsećala na ovu zvezdu i u potpunosti uspela da ponese njen seksepil na sceni.

(Telegraf.rs)

 

Video: “Hoće da nas unište!” Mina nakon uvreda navijača objavila snimak iz kafane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA