POMIRENJE? Adrijana Lima i Marko Jarić uživaju zajedno u Londonu! (FOTO)

 
  • 12

- Marko i Adrijana provode divne dane u Londonu i pokušavaju da reše probleme. Oboje smatraju da među njima postoji velika ljubav. Njihova deca su najsrećnija kada ih gledaju zajedno, pa se svi nadaju da će prevazići ružne stvari - rekao je izvor blizak srpskom košarkašu

Seksi model Adrijana Lima učestvovala je na sinoćnoj glamuroznoj reviji "Viktorija sikreta" u Londonu i tom prilikom ponela grudnjak vredan dva miliona evra. Slučajno, ili veoma namerno, njen suprug Marko Jarić u isto vreme je boravio u glavnom gradu Engleske.

Bivši košarkaš je sa prijateljima na Tviteru podelio fotku ispod koje je napisao:

- Uživam u Londonu - kaže Jarić.

- Marko i Adrijana provode divne dane u Londonu i pokušavaju da reše probleme. Oboje smatraju da među njima postoji velika ljubav. Njihova deca su najsrećnija kada ih gledaju zajedno, pa se svi nadaju da će prevazići ružne stvari - rekao je izvor blizak srpskom košarkašu.

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belogradjan

    3. decembar 2014 | 10:55

    Naravno deca su najbitnija i njihova sreca sve ostalo je minorno. Srecno

  • Rilla

    3. decembar 2014 | 13:51

    Kako ih je lepo videti za jedno i neka uzivaju u svojoj decici kako rastu. Nema braka bez svadje. Posle dolazi pomirenje I tek onda bukne ljubav. Probleme treba resavati a ne zatvarati oci pred problemom I odmah se razvoditi. Kad ima ljubavi sve se moze.

  • Pera Dileja

    3. decembar 2014 | 14:08

    Sve vole veliki, samo Adriana lima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA