KAPA DOLE, MAJSTORE! Pogledajte Banetovu fenomenalnu imitaciju Čole! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 8

- Želeo sam da drugima, ali i sebi priuštim dobru zabavu, i mislim da je ispalo super! Bilo mi je potrebno pola sata da se pripremim za ovaj nastup odnosno da skinem Čoline pokrete - kaže Bane

Banetova verna imitacija Zdravka Čolića ove nedelje je izazvala apsolutno oduševljenje žirija, publike, ali i ostalih takmičara šoua TLZP. Banetu su svi skinuli kapu za fantastičnu transformaciju koju je ostvario, a on priznaje da se samo dobro zabavljao...

- Želeo sam da drugima, ali i sebi priuštim dobru zabavu, i mislim da je ispalo super! Bilo mi je potrebno pola sata da se pripremim za ovaj nastup odnosno da skinem Čoline pokrete - kaže Bane za "Prvu".

Bane je otkrio i kome će dodeliti svoju nagradu...

- Ovo je za svratište "Deca ulice" jedan simboličan poklon za ono što njima zapravo treba i ovo je poruka i apel za sve one ljude koji imaju mnogo novca da pomognu onome kome je neophodno - kaže Bane.

Video imitacije pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    17. novembar 2014 | 12:15

    Bravo majstore!:-)

  • Ivana

    17. novembar 2014 | 17:13

    Bravo majstore!Toliko si talentovan da ostajem bez teksta iz emisije u emisiju.Juče si maestralno "skinuo" kompletnu Čolinu gestikulaciju.Svaka čast!!!!

  • Cica

    17. novembar 2014 | 17:14

    Od kako je krenulo TLZP , mislim i na prvi serijal, najbolja i najoriginalnija imitacija. Svaka čast za Baneta, pre svega kulturan odmeren i vaspitan mladić. Svaki zadatak he odradio do savrsenstva i originalno. Čini mi se da je shvatio da je sve pre svega zabava, i sta je prava svrha ove emisuje, dok su pojedini jedva dočekali da se reklamiraju i trude na bilo koji nacin da su u centru pažnje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA