Vlado Georgiev 21. novembra u Novom Sadu (FOTO) (VIDEO)

 
  • 1

- Planirano je i iznenađenje, nešto što ću prvi put u toku karijere izvesti - najavljuje pevač uoči koncerta u dvorani SPENS

Popularni pevač Vlado Georgiev održaće veliki novosadski  koncert u dvorani SPENS 21. novembra (20.30 časova). U prodaji je prvi kontigent ulaznica koje koštaju 1.000 dinara (parter) i 1.300 dinara (tribine, zapad 1). 

Karte mogu da se nabave na blagajni SPENS-a, u svim prodajnim objektima Win Win-a, kao i preko sajta www.ddtickets.rs.

Posle solističkog koncerta u Kombank Areni kojim je pomerio granice, u istom stilu, ali uz posebno iznenađenje, čuveni kantautor predstaviće se i u Novom Sadu u okviru nastavka turneje „Daljina”.

Uvek se radujem koncertima u Novom Sadu, pre svega zbog publike koju posebno volim. Ponavljam se, ali su to zaslužili. Posle koncerta u Areni, oni su prvi koji će imati potpuno drugačije iskustvo od svega na šta sam ih do sada navikao", istakao je Georgiev.

Georgiev je naglasio:

- Biće ovo u tehničkom, produkcijskom i scensko-vizuelnom smislu koncert na nivou junskog u Beogradu. Planirano je i iznenađenje, nešto što ću po prvi put u toku karijere izvesti. Verujem da će publika uživati, a ja koristim ovu priliku da ih pozovem na druženje zakazano za 21. novembar”.

(Telegraf.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danny

    6. novembar 2014 | 23:38

    Jel on bese obecao neki humanitarni koncert besplatnog tipa? Jel bilo to, ne ispratih?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA