Glumili su u najstrašnijem filmu svih vremena, evo šta se sa njima posle dogodilo! (VIDEO)

 
  • 3

Ne brinite, svi glumci su preživeli snimanje filma "The Blair Witch Project", međutim, danas se mahom bave sasvim drugačijim poslovima, od gajenja medicinske marihuane do prenošenja nameštaja

Kada se 1999. pojavio horor "The Blair Witch Project" ("Veštice iz Blera"), koji je pratila fama da je zasnovan na istinitom događaju i da ljudi koji se pojavljuju u njemu nikada više nisu viđeni živi, javnost se podelila, za neke je ovo najstrašniji film svih vremena a za druge, samo još jedna marketing prevara.

Hvala bogu, svi glumci su živi i zdravi izašli iz mračne šume u Merilendu, a gde je veštica iz Blera koju su tražili... e, to je i dalje misterija! Činjenica je da je film koji je snimljen "iz ruke" sa skromnim budžetom od 25.000 dolara ušao u istoriju kao najisplativije ostvarenje svih vremena budući da je zaradio neverovatnih 250 miliona dolara.

A zanimljivo je i šta se u međuvremenu desilo sa glavnim glumcima.

Džošua Leonard je napravio uspešnu karijeru, pojavio se u brojnim filmovima i serijama, od "Mesta zločina" do "Zločinačkih umova" a koliko mu dobro ide pokazuje podatak da samo u ovoj godini ima 11 najavljenih projekata.

Za razliku od njega, njegovim kolegama je život krenuo u sasvim drugom pravcu - Majkl C. Vilijams drži časove glume deci i za život zarađuje prenošenjem nameštaja, dok se najprepoznatljiviji član ekipe Heder Donahju bavi uzgajenjem medicinske marihuane o čemu je 2012. objavila i knjigu "Growgirl".

(Telegraf.rs)

 

Video: Lepa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    3. novembar 2014 | 20:20

    Ovo je potpuno tacno - ulozili su 25 hiljada a zaradili 250 miliona . To je posao i svaka cast . Tako da je malo verovatan nastavak da danas nose namestaj - ne trose se milioni za 15 godina . Svaka im cast kako su se setili - ja ne bi smela tu ni da glumim ni za 200 evra - hvala ne treba .

  • suzana

    3. novembar 2014 | 21:18

    pa to je sve namjesteno ja bih glumila

  • iTroll

    4. novembar 2014 | 09:51

    Najisplativiji je paranormalna aktivnost kojoj je budzet 15000 a zarada 200 000 000.... Blair Witch je orginalno imao mali budzet, ali su poslije dali izmedju 300000-500000 za reklamaciju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA