OPTUŽEN ZA UBISTVO: Podneta krivična prijava protiv bosanskog glumca

 
  • 23

Relativno dugo razdoblje od izazivanja saobraćajne nesreće do predaje krivične prijave, u policiji obrazlažu složenošću krivičnog dela, potrebnim veštačenjima, i željom da se sačini što kvalitetnija krivična prijava koju Državno sudsko veće neće odbaciti

Policijska uprava Sisačko-moslavačka podnela je danas Opštinskom državnom sudu u Kutini krivičnu prijavu protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića zbog izazivanja saobraćajne nesreće.

Relativno dugo razdoblje od izazivanja saobraćajne nesreće do predaje krivične prijave, u policiji obrazlažu složenošću krivičnog dela, potrebnim veštačenjima, i željom da se sačini što kvalitetnija krivična prijava koju Državno sudsko veće neće odbaciti, prenosi Radiosarajevo.ba.

Podsećamo, nesreća se desila na autoputu kod Novske, u mestu Bročice, 12. oktobra oko 20 sati, kada je poginula Ankica Kuduz (63) iz Zagreba, koja je stajala uz zaustavljeni auto, i koja je od zadobijenih povreda kasnije umrla u bolnici u Novoj Gradiškoj.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja Luka

    29. oktobar 2014 | 22:33

    Volio bih makar 10 godina da lezi sa hrvatima, zato sto mrzi Srbe!

  • Pravda za sve

    29. oktobar 2014 | 22:56

    Steta, a taman se navikao na srpsku glumu i hranu, i dinar naravno. Putuj bosnjak.

  • toplistanadrealista

    29. oktobar 2014 | 22:00

    Optuzen za ubistvo? Nesrecan slucaj i naravno da treba da ide na sud, ali optuziti covjeka da je ubica je nesto drugo, znam da je osvjedoceni "srbomrzac" ali kako onda nazvati hladnokrvnog ubicu lausa? Interesantno je da su mediji stali na stranu hladnokrvnog ubice koji je pucao u nenaoruzane ljude i to u ledja, a ovog su vec proglasili za ubicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA