BOSANSKI GLUMAC: Voleo bih da posetim porodicu žene koju sam usmrtio!

 
  • 10

- Hteo bih da im kažem da im kažem da je ispred mene u trenutku nesreće bila samo jedna crna rupa. Ništa nisam video. Samo sam osetio tup udarac - izjavio je Emir Hadžihafizbegović

Prvi put nakon saobraćajne nesreće u kojoj je, na auto-putu kod Novske kolima udario ženu (63) koja je kasnije preminula u bolnici, oglasio se poznati bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović koji kaže da ga frustrira činjenica da je on živ a gospođa na koju je naleteo, nije. 

- Još sam svež nakon teške operacije ruke. Narkoza još deluje. Moj generalni osećaj je neopisiva želja da što pre, naravno, uz njihovu saglasnost, budem u domu gospođe koja je preminula. Voleo bih da me prime, da s njima porazgovaram. Da im kažem da je ispred mene u trenutku nesreće bila samo jedna crna rupa. Ništa nisam video. Samo sam osetio tup udarac. Veštaci će reći svoje. Ne želim na bilo koji način da sugerišem šta se dogodilo. Signalizacija je bila pomerena, bili su tamo momci koji su stajali sa strane i sve su videli - ispričao je Hadžihafizbegović.

(Telegraf.rs/izvor: Dnevni avaz)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. oktobar 2014 | 20:52

    Ovaj kvazi glumac je nevidjeni licemer i jako los covek. Kad se nalazi u Srbiji prica o Srbima u prilicno pozitivnom svetlu, ali zato kad je kod kuce u Sarajevu prica sve najgore o Srbima. A neki nasi "reziseri" (tacnije propali reziser Bane Trifunovic) su ga zvali da glumi jednu od glavnih uloga neke nedavno snimljene serije. Sta reci ...

  • Emma

    18. oktobar 2014 | 22:51

    Ovaj covjek djeluje dobre duse i jako kulturan. Stvarno nikada se o njemu neka bruka i sramota nije pisala jednostavno porodican covek ( na stranu sve drugo)

  • Ashaver

    18. oktobar 2014 | 22:03

    Господин Хаџихафизбеговић је свакако један од најбољих глумаца који су глумили и глуме на "нашем" језику. Напасти га, сада кад је пао због нечега што може сваком возачу да се деси, ружно је ниско.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA