PUT SMRTI: Na mestu gde je bosanski glumac usmrtio ženu, poginuli Toše i Dolores Lambaša! (FOTO)

 
  • 18

Automobil kojim je upravljao Emir Hadžihafizbegović naleteo je na vozača i putnicu koji su stajali uz auto zaustavljen na levoj traci, a na istom mestu su 2007. godine poginuli Toše Proeski i 2013. godine hrvatska glumica

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović na autoputu usmrtio ženu, a na istom putu 2007. godine poginuo je i Toše Proeski, a 2013. godine glumica Dolores Lambaša. Da li je ovaj put uklet?

Hrvatska glumica i makedonski pevač su na "ukletoj" deonici puta nastradali na skoro identičan način, u isto vreme i u istom mesecu. Takođe, njih dvoje su rođeni 1981. i oboje su poginuli u oktobru.

Automobil kojim je upravljao Emir Hadžihafizbegović naleteo je na vozača i putnicu koji su stajali uz automobil zaustavljen na levoj traci.

Podsetimo, Lambaša je nastradala u sudaru automobila kod Sredenaca na auto-putu A3, a na toj deonici, samo na udaljenosti od 60 kilometara, kod Nove Gradiške, poginuo je i Proeski.

Inače, ljudi koji žive uz ovaj drum ubeđeni su da je ova deonica ukleta i za sve krive podzemne vode i mračne sile. Svoje tvrdnje potvrđuju s nekoliko jezivih priča.

Navodno, 1978. vozač je na putu u blizini Nove Gradiške ugledao jastuk s bebom! Naglo je zakočio i istrčao iz auta. Kad se sagnuo da ga podigne, jastuk s bebom je nestao.

Jedna od urbanih legendi je da vozači često viđaju duha, neobrijanog, odrpanog muškaraca koji pored puta vodi malog konja upregnutog u starinska kola…

Po zvaničnim podacima, na ovoj deonici od 120 kilometara, u prethodnih sedam godina je bilo 2.290 saobraćajki u kojima je poginulo 54, a teško povređeno 180 ljudi.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.k.

    13. oktobar 2014 | 21:44

    Eee.. U tim podzemnim vodama je mnogo srpske krvi.

  • istina

    13. oktobar 2014 | 21:53

    Mnogo su ustase pobile naroda u tom kraju,tako da me ne cudi da necije duse setaju nespokojno ...

  • orthodox

    13. oktobar 2014 | 22:01

    Automobil bio zaustavljen na levoj traci??? Ne volim ovog Sabana nikako ali pobogu ovo se svakom moze desit, sta su stali na levoj strani??? Ajde ako auto nisu moglida pomere ali sta su kog vraga stajali pored istog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA