Mia Borisavljević oprostila batine dečku koji joj je polomio nos!

 
  • 20

Pevačica se sa bivšim/sadašnjim dečkom pojavila na svadbi prijatelja

Pevačica Mia Borisavljević ponovo je zaljubljena i to u bivšeg dečka Nikolu Minića, protiv kojeg je, svojevremeno, podnela prijavu zbog toga što joj je lupio nekoliko šamara ispred prestoničkog kluba.

- Mia i Nikola su ponovo u ljubavi. Ona je prešla preko batina koje je pre tri godine dobila od njega i sve mu je oprostila. Dogovorili su se da moraju da budu tolerantniji jedno prema drugom, a Nikola je shvatio kakvu grešku je napravio. Izvinio joj se za sve i dugo je molio za oproštaj, koji je na kraju i dobio - govori izvor za "Alo".

Ona se nedavno pojavila sa njim na svadbi jednog prijatelja, čime je potvrdila nagađanja da je sa Nikolom ponovo u ljubavi.

Po gradskim kuloarima se svojevremeno prenela vest da je Nikola Minić svojevremeno polomio i nos te se pevačica dugo lečila od te povrede. Ono što možemo da zaključimo jeste da je sav bol zaboravila i da je njena ljubav jača od svega.

(Telegraf.rs)

Video: Barbara Bobak dovela Sunđer Boba i Patrika na koncert Tee Tairović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA