Popara hoće da glumi Radovana Karadžića! (VIDEO)

 
  • 6

- Ja sam se nekoliko puta zaprepastio gledajući na snimanju kadrove. Imao sam toliko sličnosti sa nekim drugim čovekom, sa Radovanom Karadžićem... Preporučujem se! - izjavio je glumac Zoran Rankić

Glumac Zoran Rankić (79), koji se proslavio ulogom Popare u seriji "Srećni ljudi", kaže da bi nakon Nikole Kalabića kojeg je igrao u seriji "Poslednji čin", voleo da odigra još jedan zanimljiv lik, haškog optuženika Radovana Karadžića, na kojeg neverovatno liči! 

Na pitanje da li je imao neke političke uzore kada je osmišljavao lik Popare, Rankić je odgovorio:

- Pa jeste meni neko spomenuo Šešelja, u pripremama, međutim zaista nikada nisam imao asocijaciju ni u podsvesti sa njim. Ja sam se nekoliko puta zaprepastio gledajući na snimanju kadrove. Ja sam imao toliko sličnosti sa nekim drugim čovekom, sa Radovanom Karadžićem... Preporučujem se!

Da podsetimo, Zoran Rankić je pažnju na sebe skrenuo 1981. kada je u seriji "Poslednji čin" na veoma upečatljiv način odigrao lik četničkog vojvode Nikole Kalabića.

Pogledajte Rankića u ulozi Kalabića:

(Telegraf.rs/izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospodin Popara

    8. oktobar 2014 | 13:02

    Mmmmmmmmmmmmmmmm

  • Velimir CZ

    8. oktobar 2014 | 12:28

    Dobar je Rankic...kako je odglumio Kalabica u Poslednjem cinu...neverovatno...mada je briljirao i Milan Puzic kao Cica...a uvek sam pricao kako bi Zoran bio idealan u ulozi Radovana Karadzica...

  • љути четник

    8. oktobar 2014 | 12:34

    Nema borbe, nema rata bez Kalabić kimandantaa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA