SEKA: Ne postoji pornić u kojem imam seks sa više muškaraca! (FOTO)

 
  • 14

- Nije hrišćanski vređati, pa ne znam ni kojim bih ga imenom nazvala posle svih gluposti i izmišljotina koje je izrekao - izjavila je pevačica nakon skandaloznih stvari koje je o njoj ispričao njen brat od ujaka

Nakon što je pre mesec dana njen brat od ujaka Zulfo Ramić, o njoj ispričao nekoliko šokantnih stvari, između ostalog, i da je ona bivšem vereniku navodno namestila zatvor, kao i da ima video kasetu na kojoj je snimljeno "šta je sve ona radila sa muškarcima za novac", pevačica Seka Aleksić navodi da su to sve izmišljotine kao i da je sve te neistine Zulfo izrekao iz očaja ili samo da bi privukao pađnju medija!

- Čudna je to situacija. Taj moj brat od drugog ujaka nije dobar ni sa svojim ocem, koji je na mojoj strani. Rekla bih da to dovoljno govori o onome ko me optužuje. Nije hrišćanski vređati, pa ne znam ni kojim bih ga imenom nazvala posle svih gluposti i izmišljotina koje je izrekao. Ja jesam oprostila, Bog sve vidi i sve vraća. Zato se i ne osećam lepo što pričam o svemu tome - rekla je pevačica koja na konstataciju kako Zulfo tvrdi da ima video snimak njenog seksualnog odnosa sa više muškaraca, odgovorila:

- Ne brinite, da postoji takav snimak, odavno bi izašao u javnost! Od 2002. godine bilo je mnogo prilika.

Takođe, ona demantuje i Zulfovu izjavu da je ona bivšeg verenika iskoristila za veliki novac a potom mu smestila zatvor.

- To je neistina. Svog bivšeg verenika sam videla poslednji put kada sam raskinula vezu s njim još 2001. Zar mislite da 2014. treba da ga spominjem? - zaključila je Seka Aleksić koja je dodala da je ovo prvi i poslednji put da govori o ovim stvarima.

(Telegraf.rs/izvor: Story)

 

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :-(

    3. oktobar 2014 | 15:56

    Da da,sve ste vi fine i naivne sa estrade,sve ste se od finoce obogatile!

  • Kiu

    3. oktobar 2014 | 15:05

    Али зато можда постоји више порнића са различитим мушкарцима.

  • Ranko

    3. oktobar 2014 | 15:05

    Ti si tvoj unistila, ja moj snimak jos uvek cuvam ;) n brini, nisam ja kao oni ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA