POJEFTINILI BRED I ANĐELINA: Slike sa venčanja prodali za "samo" dva miliona dolara! (FOTO)

 
  • 0

Za razliku od prethodnih godina kada su magazini davali desetine miliona dolara za njihove porodične fotografije, časopisi "People" i "Hello" su sada dali mnogo manje para za slike sa svadbe Breda i Anđeline

Pre pet, šest godina, magazini su trošili desetine milione dolara da bi otkupili porodične slike Breda Pita i Anđeline Džoli, ali izgleda da je kriza zahvatila i američke medije, i najpoznatiji holivudski par je uspeo da zaradi svega dva miliona dolara od prodaje svojih fotografija sa venčanja časopisima "People" i "Hello".

Naravno, iako je ovo cifra o kojoj većina ljudi može samo da sanja, za Breda i Anđelinu to je sića, naročito ako se ima u vidu da su njih dvoje, svojevremeno, slike sinova Paksa i Noksa, i ćerki Šajlo i Vivijen, ovim istim magazinima prodali za neverovatnih 18 miliona dolara!

Ipak, novopečeni mladenci sigurno neće umreti od gladi zbog ovako "tankog" čeka za ekskluzivne fotografije sa venčanja u Francuskoj, budući da se njihovo zajedničko bogatstvo procenjuje na više od 385 miliona dolara.

(Telegraf.rs/NYdailynews.com)

Video: Ana Radulović započela novi život, Mirče se iselio iz stana nakon razvoda: Otkrila šta je sa detetom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA