Uhapšen Snup Dog

 
  • 0

Poznati reper uhapšen je u Teksasu zbog posedovanja droge

Iako je Snup, ili "Medeni" reper, kako ga popularno zovu, poznat po problemima sa drogom kao i činjenici da je već bio u zatvoru nekoliko puta, ova vest je zapanjila javnost iz jednog razloga.

U toku standarne ispekcije pri prelazu granice jednog malog Teksaškog grada Siera Blanka, autobus za turneju kojim je putovao Snup Dog, policijski pas je skrenuo pažnju policajcima na malu bočicu cvene boje koja je u sebi sadržala nekoliko tankih džinta sa marihuanom, prenosi ShowBiz.

Javnosti je poznato da Snup poseduje dozvolu od doktora da koristi ovu supstancu u medicinske svrhe ali mu nije ni na pamet palo da ta dozvola važi samo u Kalifoniji, a da je u Teksasu strogo zabranjena.

Policija je uhapsila poznatog repera koga, po zakonu može čekati i 180 dana zatvora.

-Moja deca znaju šta sam ja radio i da sam bio u zatvoru, kao i zašto. Rekao sam im odavno. Smatram da je bolje da ima ja kažem nego da čitaju ko zna šta na internetu i čuju iz "zlih usta"- izjavio je pre nekoliko meseci Snup Dog.

 

 

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA