ZAZ peva 1. juna na Kalemegdanu, karte 2.490 i 2.990 dinara

 
  • 0

Za koncert francuske zvezde u prodaju će biti pušteno samo 6.000 ulaznica

Konačno je poznata i lokacija velikog koncerta francuske zvezde Zaz koja će 1. juna nastupiti - na Kalemegdanu. Kapacitet koncerta ograničen je na 5.000 ulaznica u parteru koje su u prodaji po ceni od 2.490 dinara i 1.000 u fan pitu čija je cena 2.990 dinara.

Pevačica Zaz, čije je puno ime Izabel Žefroa izrazila je želju da nastupi na otvorenom prostoru, čiji će specifični šmek svakako upotpuniti ugođaj za fanove. Ipak, u prodaju je pušteno samo oko 6.000 ulaznica, tako da će se u najavi tražiti karta više za koncert popularne Zaz, koja je najprodavaniji strani izvođač u Srbiji u poslednjih šest meseci.

Zanimljivo je da je njen zagrebački koncert, koji će uslediti dva dana posle beogradskog, već rasprodat.

- Zatečena sam ovom popularnošću. Moja muzika odražava moju potrebu da izrazim svoje unutrašnje stanje i nadam se da publika to oseća. Radim posao koji volim i tako zarađujem za život. To je sjajno, ali ono što je dragoceno jeste iskustvo koje stičem i ljudi koje upoznajem - izjavila je Zaz uoči koncerta koji je prošle godine održala u Novom Sadu.

Međutim, i oni koji su iskoristili tu priliku da je čuju uživo, pozvani su na beogradski nastup - Zaz se vraća u Srbiju sa nekoliko novih pesama, dok su njeni aktuelni singlovi "La fée" i "Éblouie par la nuit" već osvojili publiku sa novim spotovima. Usput, Zaz je pripala i državna nagrada za najuspešnijeg francuskog izvođača u prošloj godini, kada je iza sebe ostavila i popularnog DJ-a Dejvida Getu.

Ove godine u prodaji se pojavio i njen prvi koncertni album i DVD "Sans Tsu Tsou", koji u prevodu znači "posvuda", kako bi se mogla ujedno opisati i njena energična pojava na bini. Ovo izdanje sadrži 16 odabranih numera snimljenih na različitim lokacijima i verno prikazuje raskošan izvođački talenat francuske pevačke zvezde i njenog izrazito veštog benda.

Ulaznice koštaju 2.490 (parter), 2.990 dinara (fan pit) i u prodaji su putem mreža Kard servisa, Eventima i Gigstiksa.

(A. V. / 24.sata)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA