Holivudsku glumicu ubila majka?

 
  • 1

Otac preminule glumice Britani Marfi optužio je svoju bivšu suprugu Šeron Marfi i naveo da misli da je ona kriva za smrt njene ćerke

Nakon različitih kontradiktornih informacija oko smrti holivudske zvezde Britani Marfi, pojavila se još jedna u nizu. Anđelo Bertoloti, otac preminule glumice, optužio je svoju bivšu suprugu Šeron Marfi za smrt svoje ćerke.

On je u jednom svom intervjuu prokomentarisao istragu o smrti njegove ćerke i supruga Britani Marfi Sajmona Mondžeka i istakao da bi Šeron trebalo da bude ispitana.

- Neka objasni zašto je postala glavna naslednica u testamentu, koji je potpuno isključio Sajmona. Neka Šeron objasni zašto je testament promenjen nakon što su joj Britani i Sajmon rekli da se sele u Njujork, gde su želeli da imaju bebu. Neka Šeron pojasni zašto je ona planirala da se sama izdržava, prvi put nakon nekoliko decenija, i to nakon što se Britani odseli. Neka kaže zašto je na aukciji prodala Britanin pasoš, donji veš, odeću... Ima mnogo neodgovorovernih pitanja. Od troje osoba koje su živeli u toj kući, samo jedna je profitirala finansijski - rekao je Bertoloti.

Da podsetimo, Britani Marfi preminula je u decembru 2009. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca sa Dejanom Kostićem otkrila prve informacije o albumu i Ušću 3, ljudi će "odlepiti" kad čuju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goga

    18. avgust 2014 | 17:51

    meni izgleda kao da je njemu zao sto on nije profitirao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA