MIROSLAV ILIĆ: Moji ukućani su se uplašili kada su videli šta mi se desilo u Guči!

 
  • 3

- Na kraju nastupa krenuo je vatromet i jedna raketa me je, dok je padala, udarila u desno rame. Sve se dogodilo brzo i neočekivano, moglo je biti mnogo gore - izjavio je pevač

Pevač Miroslav Ilić, koga je pogodila raketa u rame tokom svečanog vatrometa u Guči, istakao je da se oseća dobro i da se ništa strašno nije dogodilo.

- Ništa strašno se nije dogodilo, sve se emitovalo na televiziji. Na kraju nastupa krenuo je vatromet i jedna raketa me je, dok je padala, udarila u desno rame. Sve se dogodilo brzo i neočekivano, moglo je biti mnogo gore. Srećom pa sam služio vojsku i znam kako je kad te napadaju. U trenutku kad je eksplodiralo, dobro sam reagovao i nisam se uplašio. Binu sam napustio sasvim normalno i trudio se da ostanem tu do poslednjeg trenutka - rekao je pevač.

Ilić je ispričao kako je došlo do incidenta i kako je reagovala njegova porodica.

- Normalno je da su se zabrinuli, ali čim su me ugledali, videli su da sam dobro. Upravo nosim odelo na hemijsko čišćenje, ali ne zbog petarde nego zbog znoja. Preznojio sam se dok sam pevao, baš je bilo vruće - naglasio je Miroslav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Паја патак

    13. avgust 2014 | 13:57

    Ееее чика Мирославе!!!!! Упропасти Вас фамилија.

  • N.P.

    12. avgust 2014 | 22:48

    Gospodin do kraja...profi

  • KaleBrdo

    14. avgust 2014 | 02:29

    Čuj ukućani, cela zemlja je strepela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA