Severina tražila 50.000 evra za nastup u Guči, organizatori je odbili! (FOTO)

 
  • 21

- Organizator je ponudio Severini nastup u Guči, ali razgovori su krenuli prekasno, pa nastup nije dogovoren. Guča je praznik veselja i vrhunske muzike i lično bih voleo da ona tamo održi koncert - kaže menadžer hrvatske pevačice Tomislav Petrović

Organizatori Sabora trubača u Guči su ove godine želeli da angažuju Severinu, ali do dogovora nije došlo jer je hrvatska pevačica navodno tražila 50.000 evra, što je za njih bilo previše.

- Ove godine organizatori Sabora su imali manji budžet nego ranije. Želeli su da dovedu Severinu kako bi obezbedili masovniji dolazak posetilaca iz susednih republika, ali nisu mogli da joj daju onoliko koliko je njen menadžment tražio. Organizator joj je prvo ponudio jednu sumu, ali rečeno im je da za toliko Severina neće pevati. Onda su povećali sumu i rekli da je to najviše što mogu da izdvoje za njen nastup, ali njoj ni to nije dovoljno - navodi izvor blizak organizatorima, koji nije želeo da komentariše priče da je Vučkovićeva tražila honorar od 50.000 evra.

Sa druge strane, Severinin menadžer Tomislav Petrović je potvrdio da je bilo pregovora, ali da oni nisu uspešno završeni.

- Organizator je ponudio Severini nastup u Guči, ali razgovori su krenuli prekasno, pa nastup nije dogovoren. Guča je praznik veselja i vrhunske muzike i lično bih voleo da Severina tamo održi koncert - izjavio je Petrović.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kojot

    11. avgust 2014 | 14:19

    Dobice 5o ooo k...

  • MOLIM ???

    11. avgust 2014 | 14:38

    Daj ljudi moji,pa zar nju da angazujete da peva u Guci,ima li smisla stvarno... Vjerujem da bi to bio totalni promasaj!!! Od toliko dobrih pevaca pre svega mislim na narodnjake jer uostalom to se i slusa na Guci vi bi da slusate "Seve" Ovi organizatori bi ovim potezima samo rusile tradicionalne smjernice ovog u svetu poznatog sabora !!!

  • Gjtpjt

    11. avgust 2014 | 15:09

    Dosla u Srbiju da se bahati! E pa nece da moze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA