SEKA ILI ŠVARCI: Ko bolje "pumpa" svoje telo? (VIDEO)

 
  • 13

Popularna srpska pevačica i legendarni glumac redovno posećuju teretanu, gde zatežu svoju figuru

Pevačica Seka Aleksić već uveliko vežba kako dovela svoju liniju do savršenstva. Folk zvezda bar nekoliko puta nedeljno poseti teretanu i tamo zateže svoju figuru, a snimke sa svojih treninga redovno postavlja na društvenim mrežama.

Pogledajte kako Seka vežba:

Jedan od pionira bodibildinga je, kao što je već poznato, čuveni glumac Arnold Švarceneger. Legendarni "Terminator" svojevremeno nije "izbijao" iz teretane, gde je "pumpao" svoje mišiće.

Pogledajte insert iz filma "Pumping Iron", u kome je jedan od glavnih aktera upravo Arnonld Švarceneger:

Budući da Seka i Švarci redovno treniraju, pitamo Vas, ko od njih dvoje bolje zateže svoje telo? Odgovore možete napisati u komentarima ispod teksta.

(Telegraf.rs)

 

Video: “Hoće da nas unište!” Mina nakon uvreda navijača objavila snimak iz kafane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Evala

    3. avgust 2014 | 20:09

    A što ste tako okrutni? Seka je prosečna žena koja silom želi da u nečemu bude posebna. Sad je možda pronašla način da se prvi put u životu istakne po nečemu. Pevačica koja nema ni jedan jedini hit godinama ali zato bilduje i tu daje sve od sebe makar po cenu ženstvenosti koja ako ćemo iskreno nikad nije bila njena jača strana. Uvek je bila previše krupna, ali takve je građe. Gruba je, nema stila u odevanju, prosek u svemu sem što nije nešto ni pametna ni pismena, ali dajte joj tegove i ona će da rmbači koliko treba, diže, podiže, znoji se, pregoreva. Eto, prihvatite da je to Sekin način da pronađe sebe. Nije svaka žena rođena da bude seksi ni lepa, neke su kao Seka.

  • gzz

    3. avgust 2014 | 11:58

    Seka je apsolutno izgubila doticaj sa stvarnošću. Postat ce muško

  • RS

    3. avgust 2014 | 14:48

    Ako imala nesto zenstveno i to je izgubila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA