Kiki Lesendrić: Željkova pesma nije plagijat "Zaboravljenih", navijam za njega!

 
  • 1

Priča o sličnosti naše dve pesme je glupa i nema veze sa istinom. Željko je napravio pravi evropski hit i svim srcem sam uz njega, kaže lider grupe "Piloti"

Kompozitor i lider grupe "Piloti" Kiki Lesendrić ne misli da pesma Željka Joksimovića "Nije ljubav stvar" liči na kompoziciju njegove numere "Zaboravljeni". Iako se proteklih dana po brojnim internet forumima spekulisalo kako srpska pesma za "Evrosong" podseća pomalo i na čuvenu Kikijevu baladu, Lesendrić kaže da ova tvrdnja nema veze sa istinom, i dodaje da je svim srcem uz Joksimovića.

- Mnogo mi se dopada pesma sa kojom će nas Željko predstavljati na Eurosongu, kaže najmuzikalniji srpski "pilot" i dodaje: - Priča o sličnosti njegove pesme i muzike iz "Zaboravljenih" je glupa i nema veze sa istinom.  Željko je napravio pravi evropski hit, držaću mu palčeve da na pravi način iznese pesmu i da pobedi na takmičenju u Azerbejdžanu, kaže Lesendrić.

(D.Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lavinija levic

    12. mart 2012 | 22:21

    bravo kiki.danas nam je falilo da cujemo nesto dobro,lepo i pametno.i to od nekog ko je kompetentan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA