ČOLA: Srećan sam zbog Mirzine pobede u Zvezdama Granda! (FOTO)

 
  • 7

- Ne mislim da je Selimović pobedio jer je pevao moje pesme, već zato što je dobar pevač - izjavio je Čolić

Nakon što je u subotu uveče Mirza Selimović pobedio u "Zvezdama Granda", popularni pevač Zdravko Čolić nije krio zadovoljstvo zbog uspeha mladog kolege koga su tokom takmičenja prozvali Čolinim naslednikom.

- Veoma mi je drago što je pobedio Mirza, koga sam upoznao pre dve godine na koncertu u Tuzli. On je kvalitetan pevač i pobedio je zahvaljujući glasovima publike, što je najmerodavnije. Želim mu svu sreću. Na žalost nisam bio u mogućnosti da pratim finale tog takmičenja, jer sam sa porodicom na odmoru van Srbije - rekao je Čolić za "Blic".

Da podsetimo, Mirza je u intervjuu za Telegraf ispričao da je upoznao Čolu pre dve godine kao i da je on, po njegovom mišljenju, sjajan pevač i muzičar. Takođe, Selimović je dodao da bi voleo da u budućnosti to poređenje nestane jer on želi svoj pravac i identitet.

(Telegraf.rs)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    30. jun 2014 | 16:14

    Pa sto Srbende niste navalile sa SMS porukama pa bi pobedio neko drugi.Sram vas bilo kakve veze ima nacionalnost,veroispovest,boja koze,seks.opredeljenje sa onim sto radis..ili znas da radis ili neznas?Ja sam Beogradjanin i u ovom 2,5milionskom gradu ima mesta za sve a vi Balkanski hejteri/svih nacionalnosti/ ste vec out opcija niko vas neuzima za ozbiljno,ugusice vas tolika mrznja..nije to zdravo

  • maja

    1. jul 2014 | 01:11

    Ja sam iz Srbije,a navijala sam za Mirzu jer ni jedan mu nije ni do kolena.Kakve veze ima odakle je,ako je vec usao u to takmicenje onda je ravnopravan kao i svi ostali,a covek peva svaka mu cast!!!!Napred Mirzo!!!!!!!!!!!

  • jasno

    1. jul 2014 | 00:53

    Mrzim nacionaliste... Stvarno se sazalim na vas kad vidim koliko ste svi jadni, strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA