Džiboni donira 5.000 evra ugroženim porodicama u Kragujevcu

 
  • 5

Popularni hrvatski muzičar odlučio je da pomogne ljudima čija je životna egzistencija dodatno ugrožena posledicama nedavnih poplava

Hrvatski muzičar Zlatan Stipišić Džiboni odlučio da sa 5.000 evra novčano pomogne pet trenutno najugroženijih porodica u Kragujevcu, gde prvi put u karijeri dolazi povodom nastupa na muzičkom festivalu "Arsenal", u petak 27. juna.

Centar za socijalni rad "Solidarnost" grada Kragujevca predložio je da pomoć dobije pet porodica, čijim članovima je pored ranijeg teškog socijalnog položaja sada životna egzistencija dodatno ugrožena posledicama nedavnih poplava koje su ozbiljno oštetile njihove ionako skromne i neuslovne stambene objekte.

Džiboni je u dogovoru sa organizatorima "Arsenal festa" izdvojio 5.000 evra, odnosno po 1.000 evra pomoći za svaku ugroženu porodicu.

Kantautor iz Splita je 2003. godine imenovan za UNICEF-ovog ambasadora dobre volje. Učestvovao je u brojnim humanitarnim koncertima i akcijama za borbu protiv gladi i siromaštva.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Star Dance

    26. jun 2014 | 14:12

    Ovakvi ljudi trebaju ovom prostoru..., a ima ih. Teško dolaze do izražaja od vesti da je Kristijan isčupao drvo iz vode i da Nives snima duet sa Larisom ...

  • Zox

    26. jun 2014 | 13:47

    Bravo Gibo !!! Samo se pitam gde su Seve i ostale "zvezde" koje godinama pevaju ovde !?

  • Gibo

    26. jun 2014 | 14:09

    Kralj, Svaka cast ! Kao i uvek ! Covek .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA