Bir fest od 13. do 17. avgusta na Ušću (FOTO)

 
  • 0

Na festivalu će svirati oko 50 izvođača čija će imena biti uskoro saopštena, a biće organizovana i humanitarna kampanja "Biram da recikliram i doniram"

Ovogodišnji "Bir fest" će biti održan od 13. do 17. avgusta na Ušću, a na festivalu će nastupiti oko 50 izvođača čija će imena biti saopštena početkom jula.

Na 12. "Bir festu" će se predstaviti više od 50 pivskih brendova, a kao i svake godine realizovaće se višemesečne kampanje sa snažnim društvenim porukama. Svesna svoje odgovornosti prema društvu, Beogradska kulturna mreža, kao producent festivala, odlučila je da ovog leta, sve aktivnosti usmeri na prikupljanje pomoći za stanovištvo ugroženo u majskim poplavama. Tako će tradicionalna kampanja "Biram da recikliram" imati i svoj dodatak, pa će se zvati "Biram da recikliram i doniram", jer će sav novac od otkupa prikupljenih limenki biti usmeren za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji. Takođe, zarada od prodaje suvenira "Bir festa" biće uplaćena na račun Vlade Republike Srbije za pomoć ugroženima, a svi segmenti marketinške kampanje obuhvatiće apele za pomoć.

Osim humanitarnih akcija u fokusu glavnih poruka festivala je i društveno odgovorna kampanja "Nemoj da piješ dok voziš" koju festival sprovodi iz godine u godinu. Pored apela na sve posetioce da budu savesni i ne voze pod dejstvom alkohola, u toku samog festivala biće organizovane i akcije koje će konkretno doprineti većoj bezbednosti u saobraćaju.

Po rečima organizatora, sa više od 650.000 posetilaca za pet dana i ogromnim publicitetom koji ga prati, ovaj festival je postao "Formula 1" turizma Beograda i jedna od najprepoznatljivijih manifestacija koju prestonica Srbije nudi. Pozitivni utisci koje gosti festivala i Beograda ponesu sa sobom, nemerljiva su i najveća vrednost "Bir festa".

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša napravila spektakl u Pazovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA