Romi revoltirani govorom mržnje glumice Nine Janković!

- Kao fondacija koja je fokusirana na pomoć stanovništvu – bilo ono romsko ili neromsko, ali i promociju romske kulture, smatramo da su ovakve izjave jedne javne ličnosti nedopustive i da doprinose porastu netolerancije prema romskoj manjini - stoji u saopštenju humanitarne organizacije Radio Rom* Nisam pozvala ni na kakav govor mržnje. Ništa nisam rekla iz zle namere, smatram da treba pomoći tim ljudima - navela je zvezda "Montevidea"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika d
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sbastijan

    19. jun 2016 | 13:51

    Vi srbi ste od uvek bolji od ostalih nacijonalnosti. Samo je jedan problem sa srbima jer vas mrzi ceo svet. Zbog nacionalizma i mrznje prema drugoj naciji.

  • d

    16. jun 2014 | 00:37

    Nina je APSOLUTNO u pravu. Ne treba vise takve stvari tolerisati. U bloku 38 su otvorili dnevni centar u koji dolaze cigancici koji nemaju gde da se prehrane, okupaju i sl. Ok je to, treba ih nauciti da vode racuna o sebi. Problem je kad se pojave u obliznjem parku sa svojim rekvizitima pa se medjusobno tuku, psuju i ostalo....Tada roditelji iz bloka sa decom se samo pokupe i odu jer ako neko nesto kaze, odmah je rasista i ugrozava im ljudska prava.

  • petar

    15. jun 2014 | 21:24

    Romi su postali veoma agresivni,i vec ima dosta problema sa njima,u leskovcu,prema radnickom naselju gde zive romi preko noci nesmete da prodjete,jer ce vas neki rom zaustaviti,ili samo pretrcati pored kola ako vozite,vec u samom gradu Leskovcu,idu u grupama,i ako ste sami,mozete samo da dobijete batine,bez da ih dirate,,,o ovome je pisao i portal juzne vesti iz leskovca,,vecina roma ce reci kako su ugrozeni,kako nemaju sta da jedu,kako ovo ono, a stvarnost je drugacija,veoma su nasilni,bahati,kriju sen iza paravana nacionalne manjine,a rade sve i svasta,naravno da nisu svi isti,ali vecina roma je takva,,,,drzava ne sme nista da cini,jer se oni odmah vade da su nacionalna manjina,,,,,zato rade sta hoce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA