RADA MANOJLOVIĆ: Ne napuštam "Grand"

 
  • 2

Popularna pevačica demantovala je navode da će od sada pevati na televiziji "Pink", budući da sa matičnom produkcijom ima ugovor još godinu i po dana

Pevačica Rada Manojlović demantovala je pisanje pojedinih medija da odlazi iz "Granda" i prelazi na televiziju "Pink". Zvezda "Granda" je za Telegraf izjavila da ovi navodi nisu istiniti, budući da sa svojom matičnom produkcijom ima ugovor još godinu i po dana.

- Nije tačno da napuštam "Grand". Ja sa ovom produkcijom imam ugovor još godinu i po dana. Prema tome, dobrodošla sam i u "Grandu" i na "Pinku" i tako treba da ostane - rekla je Rada za Telegraf.

(V.Đorđević)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ©PANCO©

    12. jun 2014 | 17:00

    E ova narikaca ne skida se sa novina tv a.interneta ..ko to placa .Pa nemogu da upalim tv odma ona napravili sta od nje pevacinu.Obicna prosecna pevacica,za nju je jelena kostov pavaroti.

  • JA

    13. jun 2014 | 00:39

    Ne napustas?!?! Pa i ne trebas napustiti Grand, tebi je tu i mesto, ili? Ne razumem zasto je to sada bitno, ostani sestro gde 'oćes, samo nas pusti na miru vise..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA