ŠAPTAČ PSIMA: Pomozimo Srbiji, Bosni i Hrvatskoj! (FOTO)

 
  • 2

- Hajde da se ujedinimo, da udružimo snage i da pomognemo onoliko koliko možemo. Molim vas, molimo se za ugrožene i, ako ste u mogućnosti, donirajte novac Crvenom krstu - napisao je Cezar Milan na svojoj Fejsbuk stranici

Zvezda šoua "Šaptač psima" (Dog Whisperer") Cezar Milan pridružio se mnogim svetskim zvezdama koje su podržale Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku u borbi protiv nezapamćenih poplava.

On je na svojoj Fejsbuk stranici postavio fotografiju gde apeluje da se pomogne ugroženim zemljama.

- Prošlog meseca, balkanske zemlje kao što su Bosna, Hrvatska i Srbija imale su nezapamćene poplave zbog obilnih kiša. Balkanske poplave bile su najgore u poslednjih 120 godina i prouzrokovale su stravična razaranja i tako ostavile hiljade ljudi bez doma i u nevolji. Hajde da se ujedinimo, da udružimo snage i da pomognemo onoliko koliko možemo. Molim vas, molimo se za ugrožene i, ako ste u mogućnosti, donirajte novac Crvenom krstu - napisao je Milan.

(Telegraf.rs)

 

Video: Karleuša napravila spektakl u Pazovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • suza za Srbiju

    10. jun 2014 | 18:07

    "Humanost ne znači misliti lepe misli. Humanost znači delovati. I to ne bilo kako. Humano delovati znači pomagati drugima, bez obzira na to koje su rase, nacionalnosti, pola, starosti, vere,i bez obzira na to jesu li ljudi, životinje ili priroda koja nas okružuje.Humana osoba je milosrdna, osećajna, požrtvovana, nežna, brižna, odgovorna. Humana osoba stvara bolji svet za sve koji u njemu žive. Humani čovek je dobročinitelj, a ta reč mnogo bolje objašnjava značenje humanosti:činiti dobro!". Hvala, u ime svih kojima je pomoć neophodna!

  • jagodinac

    10. jun 2014 | 19:29

    Interesantno poziv za pomoc nije na engleskom?! Da li gospodin Cezar poziva nas da samim sebi poshaljemo pomoch?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA