CECIN SIN: Mimi Oro malo fali da izađe na pravi put! (VIDEO)

 
  • 27

- Tračevi su gluposti, kada bi nas potresale te stvari, mi bismo svi infarkt dobili. To se ništa ne prima k’ srcu. Na to se navikneš godinama. Ja kada sam bio mlađi takvi tračevi su me nervirali, sada uđe na jedno, izađe na drugo uvo - kaže Veljko

Mlađani Veljko Ražnatović provodio se do ranih jutarnjih sati sa svojom devojkom Mašom Terzić u jednom beogradskom kafiću. Tom prilikom, rekao je da ga ne zanimaju tračevi na njegov račun, ali i da voli da se druži sa atraktivnim devojkama.

- To su sve gluposti, kada bi nas potresale te stvari, mi bismo svi infarkt dobili. To se ništa ne prima k’ srcu. Na to se navikneš godinama. Ja kada sam bio mlađi takvi tračevi su me nervirali, sada uđe na jedno, izađe na drugo uvo - kaže Veljko.

Cecin sin postavio je na Instagram fotku sa starletom u usponu Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro.

- To je možda slika od pre godinu dana, od prošlog leta. Dobra je Mimi devojka samo joj malo treba da izađe na pravi put. Zna se, ja samo sa jednom mogu selfi da imam i to je to - rekao je Ražnatović.

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    30. maj 2014 | 10:34

    Tračevi o mimi oro nisu tračevi, to je istina. Devojka nije posebno bistra i bavi "starletisanjem" (po meni izvrnuti naziv prostitucije u malo drugačijim okolnostima), ili neka me neko prosvetli šta su inače takozvane starlete?!

  • Beba

    30. maj 2014 | 11:00

    "ja samo sa jednom mogu selfie da imam i to je to" - LELE!!!

  • nemanja

    30. maj 2014 | 10:56

    Posto je on bas na pravom putu, iz jedne cestite i postene i ugledne porodice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA