Postanite Končita za tri minuta, evo i kako! (VIDEO)

 
  • 19

Voditelj britanskog "Velikog Brata" Rajlan Klark se pretvorio u pobednicu "Evrosonga" , a mnogi kažu da su "njih dve" sestre bliznakinje.

Britanski pevač i voditelj Rajlan Klark snimio je editorijal za jedan ostrvski magazin u kojem, se za tri minuta veoma uspešno transformisao u Končitu Vurst, pobednicu "Evrosonga".

Voditelj britanskog "Velikog Brata" toliko podseća na Končitu, da kada ga obučete i našminkate može bez problema da prođe kao njena sestra bliznakinja. Rajlan je već ranije nekoliko puta davao podršku austrijskoj pevačici puten društvenih mreža, a jednom se čak našalio da se Končita dobija tako što spojite Rajlana i Nikol Šerzinger u jednu osobu.

Kako je Rajlan postao Končita možete pogledati OVDE.

Osim fizičke sličnosti Rajlan i Končita imaju još toga zajedničkog, oboje su postali slavni u svojim zemljama nakon učešća u muzičkih talent šou programima, a Klark je prošle godine bio i jedan od favorita za predstavnika Velike Britanije na "Pesmi Evrovizije".

(Telegraf.rs/ok.co.uk)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA