MILAN STANKOVIĆ: Spasavanje majke iz poplavljenog Obrenovca je moj jedini pravi životni uspeh!

 
  • 4

- Moj posao je da stavljam osmeh ljudima na lice i muzikom prenosim pozitivnu energiju, pa ću to upotrebiti u humane svrhe i honorar pokloniti postradalom narodu u regionu - kaže pevač

Pop pevač Milan Stanković, preživeo je pravu dramu kada mu je u poplavljenom Obrenovcu ostala zarobljena majka. Milan kaže da su on i njegova sestra prošli kroz pravu agoniju dok nisu pronašli način kako da je evakuišu.

Pevačeva majka je ipak uspela da sa komšinicama pobegne u selo i sačeka da sin dođe po nju a Milan objašnjava kako je preživeo ovu traumatičnu situaciju.

- Ta agonija trajala je nekoliko sati. Kada sam saznao da su se domogli prevoza koji smo samoinicijativno organizovali ne čekajući spasilačke ekipe i čamce, shvatio sam da smo upravo uradili najlepšu stvar i to je ujedno moj jedini pravi životni uspeh - priča Stanković i dodaje da mu u ovom trenutku etika ne dozvoljava da peva.

- Moj posao je da stavljam osmeh ljudima na lice i muzikom prenosim pozitivnu energiju, pa ću to upotrebiti u humane svrhe i honorar pokloniti postradalom narodu u regionu. Ipak, neki prioriteti moraju da se znaju - zaključio je Milan.

(Telegraf.rs/ izvor: Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    28. maj 2014 | 12:34

    A frizurica nije prezivela

  • Dragan

    28. maj 2014 | 14:17

    Ok spasio si je ali to nije razlog da koristis to kao marketing. I drugi ljudi su spasavali svoje porodice pa se time ne hvale.

  • Nezadovoljština

    28. maj 2014 | 13:18

    A kako su je spasili kad je žena sa komšinicom otišla u neko selo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA