Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika FLES
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • BETMEN

    27. maj 2014 | 12:06

    Baš je raskošan meni hahahaha , RIKOTA SIR ( mleko , limun i sirće ) - šprdnja ali lepo zvuči a vi u Bg to najviše volite , GRDOBA - 1kg- 3eura - sirotinjska hrana na moru ali extra kvalitet ribe i ukus top , Brunello San Filippo - klasika , Armand de Brignac - OK ali više izvikan i na cjeni jer ga piju skorojevići jbg !!! Ovo je meni za zabave tipa dobre žurke , kao fensi a sve se spremi očas posla , za venčanje NIKAKO !!!

  • Tlgrf

    27. maj 2014 | 09:38

    Nekako su...nebitni :)

  • FLES

    27. maj 2014 | 01:45

    u jbt.pa ja spadam u elitu :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA