Zvezde prikupile 18 miliona dinara u Pinkovoj akciji! (FOTO)

 
  • 55

Ceca Ražnatović, Miodrag Kostić Kole, Milica Mandić, Dejan Stanković, Dragana Mirković, Đule Van Gog, Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Rada Manojlović, Sanja Marinković i mnogi drugi sportisti, pevači, glumci i voditelji pomogli su ugroženima od poplava

Televizija "Pink" sinoć je u isto vreme je organizovala humanitarne akcije u dve države. Gledaoci putem fiksnih i mobilnih telefona donirali su 18.194.252 dinara koje će televizija "Pink" odmah prebaciti na račun Vlade republike Srbije, a akciji se odazvao i veliki broj domaćih i stranih kompanija koji su tokom emisije donirali značajna sredstva.

U studiju u Šimanovcima pojavilo se više od 100 javnih ličnosti, dok se se u studiju u Sarajevu našlo više od 40 poznatih ličnosti.

"Moje srce kuca za Srbiju" ispratili su Ceca Ražnatović, Milica Mandić, Dejan Stanković, Aca Lukas, Dragana Mirković, Đule Van Gog, Nataša Bekvalac, Savo Milošević, Vesna Čipčić, Branislav Lečić, Viktor Savić, Viki Miljković, Jelena Tomašević, Vesna Zmijanac, Bojan Lexington, Marina Visković, Kolarov, Rada Manojlović, Ana Nikolić, Darko Lazić, Kaliopi, Milica Pavlović, Miloš Ninković, Adil, Lepa Lukić, Mile Kitić, Jorgovanka Tabaković, Milan Stanković, Daniel Kajmakovski, Keba, Mirka Vasiljević, Mirjana Bobić, Snezana Savić, Manda, Vlasta Velisavljević, Danica Maksimović, Tanja Savić, Marinko Madzgalj, Dubravka Mijatović, Goca Tržan, Jelena Karleuša, Gordan Kićić, Zorica Brunclik, Milan Kalinić i još 60 učesnika...

Emisiju su vodili Srđan Predojević i Jovana Joksimović, koja je prekinula porodiljsko.

Nataša Bekvalac rekla je da već danima plače zbog situacije koja je zadesila našu zemlju.

Srcem za BiH pomogli su Halid Bešlić, Ilma Karahmet, Mustafa Nadarević, Halid Muslimović, Enes Begović, Šemsa Suljaković, Marija Šerifović, Amar Jašarspahić Gile, Donna Ares i još 35 učesnika.

Miodrag Kostić Kole tokom emisije donirao je milion dinara, a saopštio je da je MK grupa sakupila 12 miliona dinara, dok je klub Privrednika donirao 2 miliona evra.

Kostić je dodao da je veoma ponosan na srpsku omladinu.

- Moja porodica se organizovala preko našeg punkta i još jedan kontigent iz Beča stiže sutra. Mnogo sam srećna što se odazvalo mnogo ljudi i podržalo akciju. Dva najveća punkta su ambasada Srbije i crkva - rekla je Dragana Mirković.

Ana Nikolić je apelovala da vlasti, ali i narod, ne zaboravi Paraćin.

Ceca je apelovala da se svi uključe u humanitarne akcije.

- Humanitarnu pomoć ne smatram reklamom i pozivam sve da pomognu ovim ugroženim ljudima. Od svakog koncerta odvajaću određeni procenat kako bih pomogla, ali apelujem da pomoć ne prestane. Ovo mora da se nastavi - rekla je pevačica.

(A. Č.)

Video: Karleuša napravila spektakl u Pazovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VULE

    22. maj 2014 | 21:50

    Ceca mi se gadi,ona humanitarac?Treba da robija sram je bilo pa nju ni Sava i Dunav oprati nemogu za sva ona krivična dela a i mala deca znaju da je Dacic urgirao za nju lično..Setite se samo onog javnog bezobrazluka Cecinog oca kada je rekao da mu ne diraju Cecu i eto nanogica smišljena za takve i onda kazu zakoni su isti?!?Kako?

  • andrej

    22. maj 2014 | 22:29

    cemu ovo favorizovanje svetlane raznatovic???

  • Mic

    22. maj 2014 | 19:56

    Narodu koji daje kapom i sakom nisu potrebni poznati koji se slikaju i kao pozivaju da se pomogne a ustvari samo svoje napuderisano lice slikaju. Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA