LUDILO: Nećete verovati KOLIKO će para Kim Kardašijan zaraditi od svadbe! (FOTO)

 
  • 6

Televizija "E!", koja emituje rijaliti "U korak sa Kardašijanovima", platiće Kim 15 miliona dolara samo da snimi venčanje a još šest miliona dolara će starleta inkasirati od ugovora sa časopisima i raznim brendovima

Kim Kardašijan i njen verenik Kanje Vest, trebalo bi da se venčaju krajem meseca u jednom zamku u Francuskoj. Interesovanje za njihovu svadbu je ogromno, i brendovi i mediji ne žale novac da postanu deo spektakularne ceremonije od koje bi starleta i reper mogli da zarade neverovatnih 21 milion dolara!

Televizija "E!", koja emituje rijaliti "U korak sa Kardašijanovima", platiće Kim 15 miliona dolara samo da snimi ceremoniju venčanja. Starleta je ranije najavila da će dozvoliti snimanje svega sem same ceremonije venčanja, ali se sada premišlja da li to da uradi.

Njena mama Kris Džener sklopila je posao  da slike sa ćerkine svadbe proda za četiri miliona dolara, a ostatak neverovatnog iznosa zaradiće od različitih sponzorskih ugovora sa brendovima koji bi želeli da budu deo ovog "spektakla".

Za Kim Kardašijan ovo će  biti treći brak. Prvi put se krišom udala za producenta Dejmona Tomasa, i taj brak je potrajao tri godine.

Sledeći put se udala 2011, pod budnim okom kamera, za košarkaša Krisa Hamfriza. Taj brak je "potrajao" 72 dana, ali je Kim svejedno inkasirala oko 18 miliona dolara pošto je venčanje snimljeno i emitovano na televiziji.

Procenjuje se da će venčanjem sa Vestom, sa kojim ima ćerkicu Nort, zaraditi još više.

(Telegraf.rs/Timeslive.co.za)

Video: Barbabi Bobak izbušili gume, doživela užas na putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA